Ideeën Anton Heyboer Kunst Kopen

Ideeën Anton Heyboer Kunst Kopen. Betaalbare kunst voor het hele volk. Hij wilde dat zijn kunst voor iedereen bereikbaar was. C2864 anton heyboer voorstelling met vrouw en hond ets, 22 x 28 cm gesigneerd middenonder verkocht. In onze webwinkel, rechtstreeks vanuit het atelier waar anton leefde en werkte.

1

Hier 1

Anton heyboer is een van de beste naoorlogse kunstenaars van nederland, maar zijn werk is betaalbaar gebleven. Anton heyboer is een van de beste naoorlogse kunstenaars van nederland, maar zijn werk is betaalbaar gebleven. C2864 anton heyboer voorstelling met vrouw en hond ets, 22 x 28 cm gesigneerd middenonder verkocht. Geschilderd door anton heyboer in 1988 met oostindische inkt en getekend met wasco op hahnemühle papier.

C2864 anton heyboer voorstelling met vrouw en hond ets, 22 x 28 cm gesigneerd middenonder verkocht.

Anton heyboer dorpsgezicht ets, beeldmaat 24 x 26 cm linksonder handgesigneerd, eigen druk. Vele werken van zijn hand zijn aangekocht door internationaal bekende musea in europa en amerika, zoals museum of modern art (moma) in new york, kunstmuseum den haag, het amsterdams stedelijk museum, sfmoma in san francisco, british museum en tate gallery in londen, haifa … De waarde van een zeldzame ets uit 1961 waarvan er maar 5 gemaakt zijn, wordt geschat op zo'n 10.000 euro. Anton heyboer, kunstenaar/etser van wereldfaam. Anton heyboer wordt op 9 februari 1924 op het indonesische eiland java geboren. In onze webwinkel, rechtstreeks vanuit het atelier waar anton leefde en werkte.

1

Anton heyboer dorpsgezicht ets, beeldmaat 24 x 26 cm linksonder handgesigneerd, eigen druk. . Anton heyboer, kunstenaar/etser van wereldfaam.

Popular posts from this blog

Civil 3D 2018 Product Key